Hyvinvointi

Haltijan Hoitavat ja hidastavat

HALTIJAN HYVINVOINTI

Haltijan hoitavat ja virkistävät hoidot on laadittu haltijoiden ohjeiden mukaan palvelemaan Haltijan tuvan vieraita. Tavoitteena on, että täällä ihmisolennot hidastavat niin, että voivat kokea haltioitumisen.

Seija Juntunen on koulutettu hieroja ja vastaanottaa asiakkaita tuttuun tyyliin nyt Haltijan Tuvalla. Lisäksi hoitoaikoja voi puhelimitse tiedustella myös Hyrynsalmelle.

Hierojana Seija on toiminut jo yli 10 vutta. Ammattiaan hän on täydentänyt muun muassa kouluttautumalla seuraavissa hoitomuodoissa: perinteinen jäsenkorjaus, intialainen pää- ja kasvohieronta sekä kuumakivi- ja hunajahieronta.

Haltijan

KLASSINEN HIERONTA

Rentouttaa lihaksia ja virkistää mieltä. Hieronta vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti mm. vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita, vähentää turvotusta ja parantaa nivelten liikkuvuutta. Haltijan klassinen hieronta vie jännitykset ja vetreyttää lihakset!

Haltijan

PERINTEINEN JÄSENKORJAUS

On vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa. Se sopii kaikille. Hoito on pehmeää, ihmisen luontaisia liikeratoja hyödyntävää. Haltijan perinteinen tasapainottaa!

Haltijan

INTIALAINEN PÄÄ- JA KASVOHIERONTA

Tehdään makuulla, hartioiden, niskan ja pään alueelle. Hoito on hyvin rentouttava, joskus asiakas jopa nukahtaa hoidon aikana. Haltijan intialainen rentouttaa!

Haltijan

KUUMAKIVIHIERONTA

On hieronta, jossa käytetään lämpimiä, hiottuja laavakiviä, jotka luovuttavat lämpöä tasaisesti ja miellyttävästi. Hierontaliikkeet ovat rauhallisia. Hoito edistää aineenvaihduntaa ja rentouttaa sekä kehon että mielen. Haltija hallitsee luonnon elementit!

Haltijan

HUNAJAHIERONTA

Tehdään yleensä selkään, hoito voi tuntua nipistelynä, jos lihakset ovat kireät. Hoito muun muassa nopeuttaa veren- ja imunesteen kiertoa. Lopuksi hunaja pyyhitään pois kostealla, lämpimällä pyyhkeellä. Hunaja on haltijan salaisuus!

Haltijan

VIRKISTÄVÄ JALKAKYLPY

On itsellesi pieni hemmotteluhetki arjen keskellä. Upota väsyneet jalkasi lämpimään kylpyveteen ja istu rennosti 15 min. Lopuksi 10 min jalkojen hieronta. Haltijan jalkakylvyn yrteissä sen salaisuus!

Haltijan hyvinvointi

Hinnasto alk. 1.1.2022

Klassinen hieronta ja jäsenkorjaus - 45 min 40 €
Klassinen hieronta ja jäsenkorjaus - 60 min 50 €
Klassinen hieronta ja jäsenkorjaus - 90 min 70 €
Intialainen pää- ja kasvohieronta - 45 min 35 €
Intialainen pää- ja kasvohieronta - 60 min 50 €
Kuumakivihieronta - 60 min 70 €
Kuumakivihieronta - 90 min 95 €
Hunajahieronta - 45 min 45 €
Jalkakylpy - 30 min 35 €