Sumppi & soppi

Haltijan Sumppi

KAHVILA

Tännepäin, tännepäin! Täältä sitä haltijoiden omaa sumppia saa.

Haltijan Tuvan oma kahvila Sumppi on yhtä persoonallinen kuin Haltijan Tuvan kaikki haltijat yhteensä. Pieni ja persoonallinen vuonna 1935 rakennettu hirsitalo tarjoaa täydellisen suojan sekä ihmiselle että haltijoille. Täällä voit nauttia sumpista ja haltijoiden suosimista herkuista. Useimmat niistä on leivottu haltijoiden salaisilla resepteillä. Kesäisin voit poiketa terassillemme nauttimaan haltioitumisesta.

Miltä kuuloistaisi vaikkapa Puolukanhaltijan päivän mehu? Tai Mustikanhaltijan metsäylläri? Rohkeimmat ottavat palan haltijoiden itsensä suosimaa Korpihaltijan kuivaa känttyä tai keksejä, jotka haltijat tuntevat nimellä vanhat kengänpohjat. Saat toki meiltä myös vaatimattomia pullanpaloja. Ne ovat haltijoiden arjen peruspullaa.

Haltijan Soppi

MYYMÄLÄ

Ihmisen paras ystävä on oma haltija! Käy rohkeasti Haltijan Soppiin. Kahvila Sumpin yhteydestä löytyy myös Haltijan Soppi. Täällä tuote-esittelijöinä ovat itsensä haltijat! Ja myynnissä on erilaista käyttö- ja lahjatavaraa sekä haltijoiden että ihmisten makuun. Haltijan omasta Sopista löydät aina myös kauden omia tuotteita, pieniä erityisiä tuliaisia kotiinvietäväksi.

METSÄNHALTIJAN KYNTTILÄT

Haltijoiden suosimia suomalaisia kynttilöitä löytyy erikoisen värisiä ja tuoksuisia, osa melko väkeviä, osa myös erittäin ihania.

VUORENHALTIAN VILLASUKAT

Käsityöhaltijat ovat neuloneet lämpimiä sukkia ja lapasia ihmislapsille ja ihmisaikuisille.

HALTIJATONTTU

Sopissa on myös aivan erityisiä haltioita. Nämä haltijat ovat heti valmiita matkustamaan uuteen kotiin. Haltijatontut on valmistettu kokonaan käsityönä.

METSÄNHALTIJAN KERAMIIKKA

Metsänhaltijan valikoimiin kuuluvat keramiikkaenkelit tuovat haltijoiden mukaan eloon sekä suojelusta että komiikkaa.